Ziua în care Adrian Duicu a făcut trafic de influenţă în Palatul Victoria. STENOGRAME: Baronul de Mehedinţi îl anunţă pe Ponea că aşteaptă să intre la „Şeful ăl mare”, identificat de procurori drept Victor Ponta

Ziua de 13 iunie 2013 este ziua în care Adrian Duicu şi-a dat măsura influenţei sale. A venit la Bucureşti, la Palatul Victoria, unde a negociat funcţii la cel mai înalt nivel pentru protejaţii săi. Procurorii DNA au reconstituit filmul zilei în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, de la biroul lui Victor Ponta făcea trafic de influenţă, invocând susţinerea „sefului ăl mare”, identificat de procurori în persoana premierului.

Ziua în care Adrian Duicu a făcut trafic de influenţă în Palatul Victoria. STENOGRAME: Baronul de Mehedinţi îl anunţă pe Ponea că aşteaptă să intre la „Şeful ăl mare”, identificat de procurori drept Victor Ponta

Procurorii DNA au refăcut ziua de de 13 iunie 2013 când - potrivit rechizitoriului - Adrian Duicu şi-a folosit influenţa ilegal pentru a-l menţine în funcţie pe protejatul său Constantin Ponea, şeful IPJ Mhedinţi. În rechizitoriu, DNA susţine că şeful Poliţiei Române, Petre Tobă a fost chemat la Guvern de către Vlad Stoica şeful cancelariei lui Victor Ponta.

Pasajele cele mai importante din rechizitoriu:

► La data de 13 iunie 2013 Duicu Ioan-Adrian s-a deplasat la sediul Guvernului României, acolo unde chestorul de poliţie Tobă Petre (inspectorul general al Poliţiei Române) a fost apoi chemat de către Stoica Vlad-Ştefan (şeful Cancelariei primului-ministru).

( În acest context este de menţionat că potrivit art. 8 alin 1 al legii nr. 28/2002, privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei române, „Inspectoratul General al Poliţiei Române este condus de un inspector general numit prin decizie a prim-ministrului, la propunerea ministrului afacerilor interne, după consultarea Corpului Naţional al Poliţiştilor”; Tobă Petre fusese numit în această funcţia prin decizia nr. 183 din 15 mai 2012 prim-ministrului Victor-Viorel Ponta).

► Aici, folosindu-se de ascendentul creat prin convocarea lui Tobă Petre la sediul guvernului, Duicu Ioan-Adrian i-a solicitat acestuia să-l menţină pe Ponea Constantin-Ştefan în funcţia de inspector-şef al inspectoratului de poliţie al judeţului Mehedinţi, iar la o dată ulterioară să îl numească într-o funcţie de director-adjunct în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Încă de pe 10 iunie, cu trei zile înainte de data la care Duicu a fost la Guvern, baronul de Mehedinţi l-a contactat pe Vlad Stoica pentru a stabili datele întâlnirii. Procurorii descriu acest apect în felul următor: „Din conţinutul acestei discuţii purtate de Duicu Ioan-Adrian cu Stoica Vlad-Ştefan, rezultă faptul că cel dintâi intenţiona să se deplaseze la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Victor-Viorel Ponta, acesta stabilind cu şeful Cancelariei primului-ministru ca joi, 13 iunie 2013, să se deplaseze la sediul guvernului.”

Pe 11 iunie, Duicu ia legătura cu Doru Dumitrescu, secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor. Îi transmite acestuia că pe 13 urmează să se intâlnească la Guvern cu premierul Ponta. În rechizitoriul DNA discuţia este interpretată şi redată astfel:

► „Cu privire la aceeaşi intenţie a lui Duicu Ioan-Adrian, la data de 11 iunie 2013 (marţi), ora 8.04, acesta i-a comunicat lui Dumitrescu Doru că intenţionează ca pe data de 13 iunie 2013 (joi) să meargă la premier pentru a-l determina pe acesta să intervină să vederea realizării intereselor lui Ponea Constantin-Ştefan („mă duc la premier dimineaţă şi o să-l pun şi pe premier să sune, că eu vreau să-l stabilizez pe acesta bine acia”); totodată, numitul Duicu Ioan-Adrian a stabilit cu Dumitrescu Doru, că – în vederea realizării aceluiaşi scop –să meargă chestorul Tobă Petre”.

În acest punct al rechizitoriului, procurorii DNA inserează următoarea înregistrare:

DUICU IOAN-ADRIAN: Nu, nu, nu, ăsta e. Auzi, eu o să vin joi până la premier. Şi o să-l iau pe ăsta cu mine, pe PONEA. Aş vrea să trec cu el până la TOBĂ. Cum să fac să trec până la TOBĂ?

DORU DUMITRESCU: Păi, îi dăm un telefon. Da' unde eşti acu'?

DUICU IOAN-ADRIAN: Păi, acuma-s la birou.

DORU DUMITRESCU: Aha. Păi, eu... am venit şi eu, sunt la Severin acum.

DUICU IOAN-ADRIAN: A! Eşti la Severin? Credeam că eşti la Bucureşti.

DORU DUMITRESCU: Ne întâlnim şi-i dau telefon şi... îi dau telefon că...

DUICU IOAN-ADRIAN: Aha. Şi joi dimineaţă mă duc până... mă duc la premier dimineaţă şi o să-l pun şi pe premier să sune că vreau să-l stabilizez pe ăsta bine acia. Ştii că Grigore s-a mutat? E la Poliţia de Frontieră.

DORU DUMITRESCU: Aha. Bine. Păi, te sun eu mai încolo şi-l sun.

DUICU IOAN-ADRIAN: Joi, pe la 11, m-aş duce până la el.

DORU DUMITRESCU: Aha. Îi dau telefon... trec eu pe la tine şi-i dau telefon.

Procurorii DNA susţin că intenţia lui Duicu era să-i solicite direct premierului Ponta să îl convoace pe Petre Tobă la sediul Guvernului. ”Ce se remarcă este intenţia lui Duicu Ioan-Adrian ca în data de 13 iunie 2013 (când urma să vină în Bucureşti) – după ce la ora 9.30 urma să meargă la sediul Guvernului (unde ar fi urmat „să-l pună” pe premier „să sune” în vederea „stabilizării” lui Ponea Constantin-Ştefan) – la ora 11.00 să meargă împreună cu Ponea Constantin-Ştefan la chestorul Tobă Petre”, se arată în rechizitoriul DNA

Ce s-a întâmplat la Palatul Victoria în ziua de 13 iunie 2013

Procurorii DNA susţin că din toate probele colectate rezultă că Adrian Duicu a făcut trafic de influenţă în Palatul Victoria. Acestă acuzaţie este întărită de mai multe ori pe parcursul rechizitoriului. Iată cum descriu procurorii ziua de 13 iune 2013:

► ”În dimineaţa de 13 iunie 2013, Duicu Ioan-Adrian (fără a mai fi însoţit însă de Ponea Constantin-Ştefan) a mers la sediul guvernului.

► Aici a fost convocat chestorul Tobă Petre (de către Stoica Vlad-Ştefan, şeful cancelariei primului-ministru), care s-a prezentat la sediul guvernului, unde s-a întâlnit cu Duicu Ioan-Adrian care i-a solicitat menţinerea temporară a numitului Ponea Constantin Ştefan în funcţia deţinută (cea de inspector-şef al inspectoratului de poliţie al judeţului Mehedinţi) şi numirea sa ulterioară în funcţia de director adjunct al Direcţiei Ordine Publică din cadrul Inspectoratului general al Poliţiei Române (solicitări cu care numitul Tobă Petre s-a arătat de acord).”

Citeşte mai jos pe larg cum este descrisă desfăşurarea faptelor în Palatul Victoria pe ore, aşa cum au reconstituit procurorii DNA.

►Astfel, în dimineaţa zilei de 13 iulie 2013, la ora 955, Duicu Ioan-Adrian, aflat în sediul Guvernului, l-a sunat pe Ponea Constantin-Ştefan, transmiţându-i acestuia că aşteaptă să intre la premierul Victor-Viorel Ponta (acolo unde s-ar fi aflat deja ministrul de interne):

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Alo?

DUICU IOAN-ADRIAN: Sunt aici, în cabinet.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Să trăiţi domn' preşedinte.

DUICU IOAN-ADRIAN: Aştept să vină. M-auzi? E ministru' tău înăuntru.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Păi, vorbim după aia când puteţi dumneavoastră că nu ştiam pe unde sunteţi. De aia...

DUICU IOAN-ADRIAN: Nu. Sunt aicea, în cabinet, aştept să intru. Şi e ministru' tău înăuntru, zic. Ministru' tău e aici, înăuntru.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Da.

DUICU IOAN-ADRIAN: Da?

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Sunteţi bine, da?

DUICU IOAN-ADRIAN: Da. Da. Aştept aici...

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Bine.

DUICU IOAN-ADRIAN: Bun.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Să trăiţi.

► La ora 1056, Stoica Vlad-Ştefan (şeful Cancelariei primului-ministru) l-a apelat pe chestorul Tobă Petre, purtând cu acesta o discuţie de 21 secunde.

Peste 5 minute, la ora 1101, Duicu Ioan-Adrian i-a trimis lui Ponea Constantin-Ştefan un mesaj SMS având următorul conţinut:

"La.chemat.pe.toba.aici.la.guv.astept.sa.vina".

Peste alte 10 minute, la ora 11.11, Duicu Ioan-Adrian a purtat o discuţie telefonică cu Georgescu Ionel (persoană apropiată lui Duicu Ioan-Adrian, fost director al Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne), confirmându-i şi acestuia faptul că Tobă Petre fusese chemat la sediul Guvernului României.

IONEL GEORGESCU: Da, domn' preşedinte?

IOAN-ADRIAN: Sunt tot aicea că am vorbit o dată şi aştept să vină şi omu' ălălalt, care trebuia să mergem în partea cealaltă.

IONEL GEORGESCU: Am înţeles.

DUICU IOAN-ADRIAN: Ştii? Trebuia să mă duci tu în partea ailaltă pe mine...

IONEL GEORGESCU: Da.

DUICU IOAN-ADRIAN: Şi l-a chemat încoace.

IONEL GEORGESCU: Da. Îhî. Perfect.

DUICU IOAN-ADRIAN: L-a chemat încoace.

IONEL GEORGESCU: Bine.

DUICU IOAN-ADRIAN: Înţelegi?

IONEL GEORGESCU: Da. Da. Nicio problemă. Sunt acia.

DUICU IOAN-ADRIAN: Aştept acuma să vină şi mai intru o dată la dânsu', după aia.

IONEL GEORGESCU: Ok. Bine.

DUICU IOAN-ADRIAN: Bine. Bun.

► La ora 11.38, Ponea Constantin-Ştefan i-a răspuns lui Duicu Ioan-Adrian (în urma mesajului SMS pe care acesta i-l expediase la ora 1056), tot cu un mesaj SMS, având textul:

„Sunteţi cel mai tare... Ştiam eu dar nu mă aşteptam chiar aşa ! Am emoţii!"

► În aceste împrejurări, Tobă Petre s-a prezentat la sediul guvernului, unde a purtat o discuţie cu Duicu Ioan-Adrian cu privire la situaţia lui Ponea Constantin Ştefan (şi, incidental, cu privire la situaţia soţiei acestuia, procurorul Ponea Elisabeta).

► Cu privire la împrejurările deplasării lui Tobă Petre la sediul guvernului la data de 13 iunie 2013, au fost cerute detalii atât Secretariatului General al Guvernului (instituţie care are evidenţa activităţilor desfăşurate în sediul guvernului), cât şi Serviciului de Protecţie şi Pază (instituţie care asigură şi înregistrează accesul persoanelor în sediul guvernului), însă ambele instituţii au răspuns că nu mai sunt în posesia datelor privind evenimentele din data de 13 iunie 2013.

După terminarea întrevederii cu chestorul Tobă Petre, la ora 1218, Duicu Ioan-Adrian l-a sunat pe Ponea Constantin-Ştefan, aducându-i la cunoştinţă rezultatul acestei discuţii, după cum urmează:

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Alo?

DUICU IOAN-ADRIAN: Şefu'? Ce faceţi, şefu'?

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Am răspuns mai târziu că am ieşit... eram dincolo, în sală.

DUICU IOAN-ADRIAN: Sunteţi cel mai mare şmecher!

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Eu?!

DUICU IOAN-ADRIAN: Da!

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: (Râde) ...

DUICU IOAN-ADRIAN: Sută la sută!

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Ei! Sunt?!

DUICU IOAN-ADRIAN: Un sfert de oră, în birou' oval, s-a vorbit despre familia dumneavoastră! ...

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Eu mă bucur dacă mă apreciază şi pe mine preşedintele de la Mehedinţi, în rest... n-am nicio treabă!

DUICU IOAN-ADRIAN: Da? Deci, o cunoaşte pe soţie, şefu' tău, TOBĂ. Au avut nişte acţiuni împreună la Craiova.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Da. Păi şi pe la Mehedinţi a fost.

DUICU IOAN-ADRIAN: Da. Da. O ştie bine. Ştia unde vrea să se ducă. Ţie ţi-a rezervat director adjunct la Ordine Publică şi-l ţine până te hotărăşti tu să pleci acolo. Şi am spus: Domne', nu pleacă acuma de-aicea. Iasă o promoţie de absolvenţi noi acuma, pe 28, din care o să-ţi dea un număr mai consistent de oameni acia, la Mehedinţi. Să-i faci raportu' ăla cu Ianoşi, fără niciun fel de problemă.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Îhî.

DUICU IOAN-ADRIAN: Aşa. Îl suni tu şi o să vezi cam cum...

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Aşa am şi discutat, am analizat în şedinţa de comandă, mi-a propus domnu' STOICA, să-l împuternicim pe IANOŞI în locu' lu' OPRIŢA şi trebuie să-i trimit documentele mâine, poimâine, la...

DUICU IOAN-ADRIAN: Poţi să-l suni, să vezi cum te abordează acuma da' mai lasă-l puţin că eu plecai, el mai rămasă două minute după mine, acolo… Că l-a chemat şefu' al mare acolo.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Î! Veniţi astăzi?

DUICU IOAN-ADRIAN: Vin astăzi. Da. E ok şi cu partea cealaltă. Absolut ok! (Duicu Ioan-Adrian face referire astfel la celălalt folos pe care i-l promisese lui Ponea Constantin-Ştefan, respectiv numirea soţiei sale Ponea Elisabeta într-o funcţie de conducere la o unitate de parchet din Bucureşti)

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Păi, asta mă interesează cel mai... (Ponea Constantin-Ştefan face referire la faptul că acesta este folosul care îl interesează cel mai mult, aceasta în condiţiile în care materializarea acestuia fără intervenţia lui Duicu Ioan-Adrian nu era posibilă).

DUICU IOAN-ADRIAN: Absolut ok! Absolut ok! Pentru că ţi-am spus ... subiectu' a fost şi... (Duicu Ioan-Adrian face referire la faptul că în timpul vizitei sale la sediul guvernului s-a discutat şi „subiectul” privind-o pe Ponea Elisabeta) când venii cu treaba asta, zic: Este soţia... A! Da. Ştia subiectu' de ea, că vrea să vină la Parchetu' General, că la DNA, a avut o problemă şi că n-a pus-o acolo. (Duicu Ioan-Adrian face referire la faptul că în anul 2012 Ponea Elisabeta încercase, fără succes, să ocupe funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Craiova al Direcţiei Naţionale Anticorupţie) Ştia tot TOBĂ! Tot ştie! Absolut tot ştie! Că zice că ţi-a dat un număr mai mare de oameni şi anu' trecut... ţi-a dat mai mulţi oameni.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Păi, da. Da' n-a fost atât de mare.

DUICU IOAN-ADRIAN: Păi, da. Da' a zis că au fost cincizeci de oameni ... din promoţie... sau nu ştiu cum dracu' a zis. Cincizeci de oameni pe toată România şi ce înseamnă aia la...

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Î! Nu. Eu am avut înainte o relaţie bună. După aia, cred că din cauza lu' domnu' Stănişoară... mi-a stricat-o cu domnu' Tobă.

DUICU IOAN-ADRIAN: Mă, tu n-auzi ce-ţi spun?! Să vezi ce relaţie ai de-acum încolo!

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Abia aştept să vă întoarceţi, să-mi povestiţi.

DUICU IOAN-ADRIAN: Da. Ţi-am spus, sună-l peste vreo oră.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Îhî.

DUICU IOAN-ADRIAN: Înţelegi?

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Da.

DUICU IOAN-ADRIAN: Că l-a chemat acolo la birou.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Îl sun. Îl mai las un pic şi după aia-l sun.

DUICU IOAN-ADRIAN: ... Dacă ai fi fost cu mine acolo să...

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Păi, dacă mi-a zis să nu vin.

DUICU IOAN-ADRIAN: Nu. Da' înţelegi ce zic?

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Îhî. ...

DUICU IOAN-ADRIAN: Deci, e absolut ok. O să urmeze treaba aia cât de curând. Cealaltă zic. Ceea ce te interesează cel mai mult, adică. (Duicu Ioan-Adrian face din nou referire la realizarea celuilalt folos pe care i-l promisese lui Ponea Constantin-Ştefan, respectiv numirea soţiei sale Ponea Elisabeta într-o funcţie de conducere la o unitate de parchet din Bucureşti)

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Da. Da. Da.

DUICU IOAN-ADRIAN: Şi a zis: Da, o cunosc, am avut nişte acţiuni împreună cu ea acolo. Mai multe acţiuni zice că au avut, pe contrabandă cu ţigări, cu nu ştiu ce, cu...

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Îhî.

DUICU IOAN-ADRIAN: Aşa mi-a zis. Că spunea...

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Da. I-a trimis şi felicitări şi mulţumiri şi... a trimis acasă.

DUICU IOAN-ADRIAN: Da, mă. Da. N-auzi? Ştia absolut tot vis-a-vis de tine! Tot!

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Asta-i bine. Da' sper că nu mă ştie de rău.

DUICU IOAN-ADRIAN: Nu. Nu. Nu. Eşti dubios, atâta mi-a spus. Eşti dubios, eşti... şi foarte reticent, eşti aşa... tot timpu' tu ai o problemă.

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: (Râde) ...

DUICU IOAN-ADRIAN: Dubios, nu în sensu' că faci prostii. Înţelegi? Dubios în sensu' că eşti dificil. Dificil e mai bun termenu' decât dubios

PONEA CONSTANTIN ŞTEFAN: Aha. Sunt suspicios.

DUICU IOAN-ADRIAN: Dificil. În zona asta a fost. Dificil. Şi exemplu' cu dificilu' a fost de la plecatu' tău că ţi-a asigurat postu' de directoru' adjunct la Ordine Publică şi nu te-ai dus. Şi... „Cum să se ducă, bă?! Că ce să facă pe-aci? Vine gură-cască?! Aia rămâne acolo şi el gură-cască prin Bucureşti?! Ce să facă?! Îşi crea o problemă şi mai mare cu soţia decât o avea! Că zicea că se rezolva pentru el şi...” Ţi-am spus... toată discuţia asta era acolo, nu era în altă parte. Înţelegi?
………………………………………………………………………………………..

►În aceeaşi zi, la ora 13.06, Duicu Ioan-Adrian a fost contactat de către Dumitrescu Doru (la acea dată adjunct al lui Andreescu Anghel, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică în cadrul aceluiaşi minister), acesta arătându-se surprins de faptul că cel dintâi nu a mai venit la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a merge la chestorul Tobă Petre; Duicu Ioan-Adrian i-a replicat lui Dumitrescu Doru că nu a mai fost nevoie să facă acest lucru, deoarece chestorul Tobă Petre fusese chemat la Guvern de către premierul Victor-Viorel Ponta (la care Duicu Ioan-Adrian se referă cu apelativul „şefu' al mare”):

DUICU IOAN-ADRIAN: Da?

DORU DUMITRESCU: Salut ADI.

DUICU IOAN-ADRIAN: Vă salut. Da, nea DORU?

DORU DUMITRESCU: Nu mai îmi spuseşi? Fuseşi acolo?

DUICU IOAN-ADRIAN: Cum să nu?!

DORU DUMITRESCU: Da? Păi, te sunai pe la 12 jumate, nu-mi răspunseşi.

DUICU IOAN-ADRIAN: Am fost... a venit la şefu' al mare, l-a chemat acolo şefu' al mare.

DORU DUMITRESCU: Îhî.

DUICU IOAN-ADRIAN: L-a chemat acolo la guvern. Şi a venit acolo. E ok.

DORU DUMITRESCU: Da?

DUICU IOAN-ADRIAN: Da. Da.
……………………………………………………………………………………………………………

►Ca atare, în urma acestor demersuri, Duicu Ioan-Adrian a obţinut încă unul din foloasele solicitate de către Ponea Constantin-Ştefan (anume ca acesta să fie menţinut în funcţia de inspector-şef al inspectoratului judeţean de poliţie Mehedinţi până în momentul în care soţia sa Ponea Elisabeta avea să fie numită într-o funcţie de conducere în cadrul unei unităţi de parchet din Bucureşti şi ca, în acel moment, acesta să fie numit un post de conducere în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române).

Episodul întrevederii Ponta - Duicu din restaurantul Joseph

► „La data de 8 iulie 2013 (luni), în jurul orei 14.00, după reunirea Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat, Duicu Ioan-Adrian s-a deplasat la restaurantul Joseph (situat în din Bucureşti, str. Dr. Ion Cantacuzino nr. 8, sectorul 1) împreună cu premierul Victor-Viorel Ponta.

► Cu privire la acest aspect, la ora 13.52, Duicu Ioan-Adrian a purtat următoarea discuţie cu Georgescu Ionel (persoană apropiată lui Duicu Ioan-Adrian, pe care acesta, în aceeaşi perioadă, încerca să o impună la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală):

IONEL GEORGESCU: Da ADI.

DUICU IOAN-ADRIAN: Sunt la restaurant JOSEF, pe strada doctor ION CUZINO, nu ştiu unde e.

IONEL GEORGESCU: Unde e asta, stai că nu te aud.

DUICU IOAN-ADRIAN: Strada doctor ION CUZINO…

IONEL GEORGESCU: Strada doctor ION CUZINO…asta ce…

DUICU IOAN-ADRIAN: Strada doctor ION CANTACUZINO, restaurantul JOSEF îi zice.

IONEL GEORGESCU: GIUSEPE, bine…

DUICU IOAN-ADRIAN: Vezi că problema ta s-a rezolvat acolo, ce-ai zis tu, ce vrei tu, la Direcţia Antifraudă.

IONEL GEORGESCU: Hai că vin la tine şi-mi spui.

DUICU IOAN-ADRIAN: E rezolvată! Sunt cu premieru', aici, la masă.

IONEL GEORGESCU: Am înţeles. Vin în zonă după tine?

DUICU IOAN-ADRIAN: Vino aici! De aici vii şi mă iei! Da.

IONEL GEORGESCU: Ok. Bine.


 

Autor: Biro ATTILA